VERSADO Personeelsdiensten stelt het persoonlijk karakter voorop en is daardoor al bijna 25 jaar een begrip in de regio.

De meeste van onze kandidaten werken sinds jaar en dag via ons, bij opdrachtgevers waar we vaak al decennia zaken mee doen. Het jarenlange opbouwen van hechte banden tussen opdrachtgever en Versado hebben geleidt tot samenwerkingsvoorstellen doen die matchen. Onze accountmanagers zijn stuk voor stuk doorgewinterde mensen-mensen die hun jarenlange expertise, levenservaring, mensenkennis én voelsprieten inzetten om net die ene match te maken, waar u als klant op zit te wachten. Met onze backoffice maken we de cirkel rond en verloopt ons administratieve proces vlekkeloos met korte lijntjes en een goede bereikbaarheid. Ondertussen worden niet enkel vakbekwame toppers in de groensector bemiddeld, maar hebben we onze horizon verbreed naar meerdere sectoren waar onze aanpak het verschil maakt.

Groen sector

Door onze jarenlange ervaring in de groenvoorziening en hoveniersbranche kunnen we exact inschatten welke kandidaat waar past. Het DNA van onze opdrachtgevers moet naadloos aansluiten bij de kandidaten die wij aanbieden.

Logistieke sector

Logistieke hotspot Venlo is dringend op zoek naar versterking van goede kandidaten. Versado is al jaren actief in het zoeken en vinden van geschikt kantoor- en logistiek personeel. Denk aan planners, expediënten, heftruckchauffeurs en EPT-ers. We kunnen alle sectoren binnen uw bedrijf voorzien van geschikt personeel.

Technische sector

Als je eenmaal succesvol actief bent in meerdere sectoren, is een logisch gevolg dat je ook aanvragen krijgt van klanten op technisch gebied, VERSADO denkt proactief mee en herkent potentiële toppers, die dan verbonden worden met een opdrachtgever die het best bij onze kandidaat past.

Productie sector

Door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om “out of the box’ te blijven speuren naar potentiële toppers op de werkvloer. Het gebrek hieraan kan een serieuze uitdaging vormen voor uw bedrijf. We kunnen u hierin helpen te zoeken naar dé geschikte kandidaat die binnen uw organisatie past..

Maak kennis met het team

Front Office

De Front Office van VERSADO houdt zich onder andere bezig met de bemiddeling van kandidaten en het relatiebeheer met relaties. Voor vragen over vacatures, jouw huidige baan via VERSADO of (potentiele) samenwerking kun je terecht bij een van deze vakmensen.

Back Office

De Back Office van VERSADO houdt zich onder andere bezig met de salarisadministratie, ziekteverzuim en urenverwerking. Tevens komen ook contractuele activiteiten en marketing aan bod. Mocht je vragen hebben voor de Back Office, stuur deze dan naar backoffice@versado.nl.

Onze reviews

Onze diensten