VERSADO Personeelsdiensten stelt het persoonlijk karakter voorop en is daarom als ruim 20 jaar succesvol.

VERSADO Personeelsdiensten stelt het persoonlijk karakter voorop en is daarom al ruim 20 jaar succesvol. Anno 2021 wordt niet meer alleen vakbekwaam personeel in de groensector bemiddeld, maar is de horizon verbreed. Doordat er uitgebreid met de kandidaten wordt gesproken en er uitgebreide branchekennis in huis is, is VERSADO ook succesvol in de technische, logistieke en commerciële sector.

Groensector

Door jarenlange ervaring heeft VERSADO een goede feeling met de groensector. Het vertrouwen dat relaties hebben gehad heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Het vinden van de juiste vakmensen door deze sector heeft namelijk de persoonlijke benadering die VERSADO biedt nodig!

Technische sector

Een gedegen strategie en de juiste bekwaamheid staat in deze sector op nr.1. De techniek verdient namelijk flexibiliteit en de juiste aandacht doordat hij zo veelzijdig en boeiend is. Door de verschillende disciplines binnen deze sector is een partner met de juiste kennis en no-nonsense mentaliteit een MUST. Laat VERSADO dit nu net zijn!

Facilitaire / Schoonmaak sector

De sector facilitair / schoonmaak is een onmisbare sector, waar dan ook. Het is belangrijk om de brede begrippen binnen deze sector te begrijpen om zo de juiste bemiddelingsstrategie in te zetten. Het takenpakket in deze sector kan breed zijn, wat ook betekent dat brede kennis aanwezig moet zijn. Door intensieve gesprekken met relaties en kandidaat, wordt de huidige kennis verstrekt en doorgevoerd in de zoektocht naar de juiste match.

Logistieke sector

Doordat Venlo een logistieke hotspot is, is de vraag naar logistiek personeel steeds hoger geworden. Door onverwachte intensieve samenwerkingen is de sector binnen VERSADO een zeer belangrijk onderdeel geworden. De combinatie van een persoonlijke aanpak met een pro actieve houding maakt de dienstverlening voor logistieke relaties optimaal.

Commerciële / Administratieve sector

Een breed netwerk maakt het acteren in deze sector flexibel. Zelfs wanneer er geen vraag is, kan VERSADO de juiste koers bepalen, puur alleen door logisch nadenken, de juiste zorgvuldigheid en correcte communicatie. De commerciële/administratieve dienstverlening is charmant en heeft recht op een solide aanpak! De oplossingsgerichte houding zorgt ervoor dat alles bespreekbaar en mogelijk is. Denk hierbij aan uitzenden, detacheren en werving & selectie. De lijnen zijn kort wat een samenwerking zeer aantrekkelijk maakt, voor kandidaten en relaties.

Maak kennis met het team

Front Office

Eigenaar

Marcel Mooren

Accountmanager

Caroline Verlinden

Accountmanager

Melanie Schroembges

Accountmanager

Rob Verlinden

Accountmanager

Yvon Kanowska

De Front Office van VERSADO houdt zich onder andere bezig met de bemiddeling van kandidaten en het relatiebeheer met relaties. Voor vragen over vacatures, jouw huidige baan via VERSADO of (potentiele) samenwerking kun je terecht bij een van deze vakmensen.

Back Office

Office manager

Kristel de Bie

Back Office Medewerkster

Jose Cuijpers

Back Office Medewerkster

Jill Mafficioli del Castelleto

Back Office Medewerkster

Didem Altin-Duran

Boekhouder

Arthur Verstappen

De Back Office van VERSADO houdt zich onder andere bezig met de salarisadministratie, ziekteverzuim en urenverwerking. Tevens komen ook contractuele activiteiten en marketing aan bod. Mocht je vragen hebben voor de Back Office, stuur deze dan naar backoffice@versado.nl.

Onze diensten

Bij uitzenden worden (tijdelijke) kandidaten ter beschikking gesteld om zo de flexibiliteit te verzekeren. Het op- en afschalen van personeel moet een vlekkeloos proces zijn waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd en het proces van verloning en administratie uit handen wordt gegeven.

Detacheren geeft net als bij uitzenden, flexibiliteit weer. Bij detachering gaat de geselecteerde kandidaat bij de opdrachtgever aan de slag. Er wordt een arbeidsovereenkomst, inclusief opzegtermijn, opgesteld voor een bepaalde periode. Een voordeel van detacheren is dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat precies weten waar ze aan toe zijn.

Naast flexibiliteit kan ook zekerheid een wens zijn. Bij Werving & Selectie werft en selecteert VERSADO de juiste kandidaat met zorg en beleid. Na een 100% match, zal de kandidaat rechtstreeks bij de opdrachtgever een dienstverband aangaan. Een voordeel is dat er veel tijd wordt bespaard door het proces uit handen te geven.