over versado

Sterk vakmanschap op productie en logistiek gebied

Versado stelt het persoonlijk karakter voorop en is daardoor al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Onze langdurige relaties en sterke banden met opdrachtgevers hebben geleid tot samenwerkingsovereenkomsten die perfect aansluiten bij de behoeften. We zetten al onze expertise in om voor jou de ideale baan te vinden, bij top opdrachtgevers.

Daarom Versado

  • de logistiek en productie specialisten
  • wij vinden dé baan voor jou
  • een vast contactpersoon
over versado
over versado

Wij vinden dé baan voor jou

De meeste van onze kandidaten zijn al geruime tijd via ons aan het werk bij opdrachtgevers waarmee we al decennialang zakendoen. Onze ervaren accountmanagers begrijpen jou en onze klanten goed en vinden daarom de perfecte match.

Wij zetten ons dagelijks in om de perfecte baan voor jou te vinden, of je nu zoekt in de logistiek, productie, groenvoorziening, of als je nog niet zeker weet wat je wilt. We staan altijd voor je klaar.

Word onderdeel van het Versado team! We luisteren naar jouw wensen en doelen, en als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Profiteer van onze kennis en ervaring; we delen het graag met jou!

onze vestigingen

hier kan je ons vinden

werken bij Versado
werken bij Versado
Werken bij Versado

Ben je op zoek naar een omgeving waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt?

Wij zijn de experts in uitzendwerk binnen de logistiek- en productiesector. Dagelijks helpen we kandidaten om hun ideale baan te vinden en ontzorgen we onze gewaardeerde klanten.

Bij Versado begrijpen we wat toegewijd werken inhoudt, maar we weten ook hoe belangrijk het is om plezier te hebben.

We streven naar verdere groei! Heb jij dezelfde ambitie? Bekijk onze vacatures en kom ons team versterken!

Werken bij Versado
laatste nieuws

vers van de pers

contact versado
contact versado

Vragen? Gewoon contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel: -
Mail: -
contact versado