Showing 110 of 15 results
Sort by:
Nieuw

Melanie Schroembges

-

Wil jij graag als Horecamedewerker aan de slag op de dagen en de uren die jou uitkomen of zoek je nog een leuk vakantiebaantje? Reageer dan nu op onze vacature!

(meer…)

Branche: Food, Horeca
Nieuw

Marcel Mooren

-

Passen de woorden communicatief, administratief en klantgericht bij jou en zit onderhandelen in je bloed? Lees dan snel verder, wie weet is deze parttime baan dan wel iets voor jou.

(meer…)

Nieuw

Caroline Verlinden

-

Word jij blij van een schone ruimte? Is schoonmaken jouw specialiteit? Begint het bij jou al te kriebelen als er kruimels op je vloer liggen? Word jij dan onze schoonmaker?

(meer…)

Nieuw

Melanie Schroembges

-

Ben je toe aan een leuke baan in de schoonmaak? Heb jij veel verantwoordelijkheidsgevoel en vind jij het leuk om leiding te geven aan de schoonmaakmedewerkers? Je Lees dan snel verder! (meer…)

Nieuw

Caroline Verlinden

-

Jij weet precies hoe je met een vol dienblad tussen alle tafels door kunt bewegen, hoe de horecawereld in elkaar zit en hoe je de gasten tevreden houdt. Je hebt de energie om flink door te pakken en een snelle en goede service te verlenen. In ruil voor deze kunde en positieve energie wordt jou de mogelijkheid geboden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld cursussen volgen tot Barista of Cocktailshaker. Hoe vet is dat? En wil je liever minder of meer dan 24 uur werken? Dan ben je ook van harte welkom! Er wordt gezorgd voor een passend rooster.

(meer…)

Branche: Horeca, Recreatie
Nieuw

Melanie Schroembges

-

Heb je een passie voor (groente)planten en heb je interesse in een baan binnen de glastuinbouw? Vind je het leuk om bij een innovatieve en bekende speler binnen de agrarische sector te werken? Reageer dan snel! (meer…)

Branche: Productie
Nieuw

Melanie Schroembges

-

Wil jij graag als Horecamedewerker aan de slag? Reageer dan nu op onze vacature! (meer…)

Branche: Food
Nieuw

Aaron Jongen

-

Ben jij flexibel en toe aan een leuke en afwisselende baan in de schoonmaak in een plezierige werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! (meer…)

Nieuw

Desiree Verploegen

-

Voor onze klant zoeken wij een Medewerker Order-Entry – Fulltime (32 uur is bespreekbaar). Werken in een mooie omgeving met een leuk team? Lees dan deze vacature!

(meer…)

Branche: Administratief
Nieuw

Melanie Schroembges

-

Ben jij die enthousiaste bezorger die het leuk vindt om goederen bij winkels uit te stallen? Ben je sociaal aangelegd en heb je een goed oog voor kleur en details? Lukt het je om in een gesprek met de filiaalmanagers te zorgen voor een extra sale? Kun je goed overweg met administratie? Bij onze opdrachtgever krijg je alle faciliteiten ter beschikking om snijbloemen en planten te leveren EN te presenteren bij diverse supermarkten! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! (meer…)

Branche: Transport
Load more Staat jouw ideale vacature er niet bij? Neem dan contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!
Urenportaal

Neem contact op
info@versado.nl | 077 351 22 74