Showing 16 of 19 results
Sort by:
Nieuw

Aaron Jongen

-

Aan de slag als Operator Cleanroom (machinesteller) bij een wereldwijde leverancier van verpakkingsoplossingen en -diensten voor zowel voedingsmiddelen als medische hulpmiddelen en farmaceutische producten? Kijk even of deze vacature dan bij je past.

(meer…)

Nieuw

Jacques Wilbers

-

Ben jij een logistieke topper die ook kennis heeft van techniek en woon je in de buurt van Horst? Kun je overweg met een heftruck en ook met een bovenloopkraan? Spreek je naast Nederlands ook een woordje Engels? Goede beloning; laat maar weten wat je wilt verdienen, als het marktconform is komen we er wel uit.

(meer…)

Branche: Logistiek, Techniek

Melanie Schroembges

-

Houd jij van aanpakken, afwisselend werk en ben je toe aan een frisse start? Wij zijn op zoek naar een ervaren Medewerker Technische Dienst, die enthousiast, nauwkeurig en zelfstandig te werk gaat op onze locaties in Roermond en Venlo.

(meer…)

Branche: Montage, Techniek

Caroline Verlinden

-

We zoeken iemand met een technische achtergrond en een kandidaat die van puzzelen houdt. Je bent organisatorisch en kunt oplossingsgericht denken. Misschien is deze functie wel iets voor jou!

(meer…)

Caroline Verlinden

-

Ben jij een sleutelaar in hart en nieren die van afwisseling houdt? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker Technische Dienst (TD).  Lees snel verder!

(meer…)

Branche: Techniek

Melanie Schroembges

-

Vind jij het leuk in de functie Monteur Technische dienst op verschillende productielocaties te werken? Reageer dan snel, want wij zoeken jou! (meer…)

Branche: Techniek