Showing all 6 results
Sort by:
-

Ben jij een dakdekker die van aanpakken weet, een passie heeft voor het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan is dit wat voor jou! (meer…)

Branche: Montage, Techniek
-

Wij schreeuwen het van de daken…….. wij zijn op zoek naar medewerkers die “op hoog niveau” willen werken. Kijk of deze vacature bij je past.

(meer…)

Branche: Montage

Melanie Schroembges

-

Houd jij van aanpakken, afwisselend werk en ben je toe aan een frisse start? Wij zijn op zoek naar een ervaren Medewerker Technische Dienst, die enthousiast, nauwkeurig en zelfstandig te werk gaat op onze locaties in Roermond en Venlo.

(meer…)

Branche: Montage, Techniek

Caroline Verlinden

-

We zoeken iemand met een technische achtergrond en een kandidaat die van puzzelen houdt. Je bent organisatorisch en kunt oplossingsgericht denken. Misschien is deze functie wel iets voor jou!

(meer…)

Jacques Wilbers

-

Heb jij een achtergrond in montage beroepen of iets anders wat matcht, reageer dan zeker als je op zoekt bent naar een nieuwe afwisselende uitdaging!

(meer…)

Branche: Metaal, Montage

Caroline Verlinden

-

Ben jij klaar om in een hecht team alle zeilen bij te zetten? Door Europa te reizen om tenten en demontabele gebouwen te bouwen? Dan zoeken we jou!

(meer…)

Branche: Montage