VERSADO heeft oog voor jouw persoonlijke eigenschappen en wensen. Daarom is het belangrijk dat jouw kwaliteiten goed matchen met het bedrijf waar je gaat werken.

De persoonlijke aanpak begint al bij het kennismakingsgesprek. Er wordt ruim de tijd gepland in een van onze intakeruimtes zodat jij ongestoord jouw verhaal kan doen. Door de specifieke vakkennis kan er gepraat worden over je opleiding(en), werkervaring en ambities. En zal er gekeken worden welke vacature bij jouw profiel past.

Vanzelfsprekend en volledig vertrouwelijk!

Na het kennismakingsgesprek zal jouw profiel voorgesteld worden bij de besproken vacature. Tevens wordt er een cv gemaakt waar al jouw relevante informatie in staat. Er wordt veelvuldig contact gehouden tijden de hele bemiddeling zodat je goed geïnformeerd wordt over de stand van zaken.

Na het sollicitatiegesprek, eventueel een rondleiding en misschien wel een tweede sollicitatiegesprek mag je hopelijk starten! Tijdens dit gehele traject zal jouw contactpersoon jou intensief begeleiden op welke manier dan ook. Zelfs ná de startdatum zal er regelmatig contact worden gehouden, dit hoort namelijk bij de filosofie van VERSADO!

Wanneer je bij VERSADO werkt val je onder de cao van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Om iedere week je salaris te ontvangen is het van belang dat je wekelijks jouw persoonlijke urenportaal invult voor dinsdag 12:00 de opvolgende week. Wanneer er geen uren zijn ontvangen, kan er helaas niet uitbetaald worden.

Heb jij vragen over het urenportaal, stel deze dan via backoffice@versado.nl.

De salarisstrook wordt wekelijks gemaild. Heb je geen e-mailadres, dan ontvang je de salarisstrook vier wekelijks per post.

Heb je anderszins vragen over je salarisstrook neem dan contact op via backoffice@versado.nl

Ben je ziek of anderszins verhinderd om te werken, dan wordt er verwacht dat je dit voor aanvang van de werkzaamheden telefonisch doorgeeft aan de inlener waar je werkzaam bent (op de uitzendovereenkomst vind je het telefoonnummer).

 

Vanaf 08.30 uur neem je contact op met VERSADO via  077 351 22 74 optie 2. Als je weer arbeidsgeschikt bent neem je contact op met de inlener EN met VERSADO.