Showing all 10 results
Sort by:
Nieuw

Rob Verlinden

-

Voor onze klant in Venlo zijn wij op zoek naar een Parttime (24 uur) HR-administratief medewerker. (meer…)

Regio:
Nieuw

Rob Verlinden

-

Heb jij het in je om op een professionele manier klanten en logistieke processen te beheren? Ben je commercieel ingesteld? Lees dan verder!

(meer…)

Regio:
Nieuw

Rob Verlinden

-

Momenteel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior transportplanner die gemaakt is voor de hectiek van de plannings-wereld! (meer…)

Regio:

Marcel Mooren

-

Kan je goed zelfstandig werken? En vind je het een uitdaging om je werkzaamheden goed voor te bereiden en correct te calculeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! (meer…)

Regio:

Marcel Mooren

-

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als projectmanager Onderhoud? En werk je resultaat gericht en ben je verantwoordelijk in het aansturen van een team. Dan zoeken wij jou! (meer…)

Regio:

Marcel Mooren

-

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid? Reageer dan snel! Want onze opdrachtgever is op zoek naar een communicatief vaardig en betrokken RANOX projectleider in Venlo. (meer…)

Regio:

Marcel Mooren

-

Heb jij kennis en ervaring met een calculatie- en tekenprogramma? Voel jij je als een vis in het water in de groensector? Lees dan snel deze vacature want het zou zo maar kunnen dat jij een 100% match bent! (meer…)

Regio:

Marcel Mooren

-

Heb jij een natuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij affiniteit met groene daken? Heb jij zin om je hier in te verdiepen wanneer je geen affiniteit hebt? Lees dan snel de volgende vacature, misschien is de functie Uitvoerder Daktuinprojecten iets voor jou!

(meer…)

Regio:

Melanie Schroembges

-

Ben jij een C-chauffeur die het leuk vindt om je goederen bij winkels uit te stallen? Ben je sociaal aangelegd en heb je een goed oog voor kleur en details? Lukt het je om in een gesprek met de filiaalmanagers te zorgen voor een extra sale? Kun je goed overweg met administratie? Bij onze opdrachtgever krijg je alle faciliteiten ter beschikking om snijbloemen en planten te leveren EN te presenteren bij diverse supermarkten! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! (meer…)

Regio: