werken in de techniek Versado

Werken in de techniek

De technieksector is een dynamische en snel innoverende sector. Binnen de sector zijn er tal van verschillende banen waar je aan de slag kan. Wij introduceren je aan diverse beroepen binnen de techniek.

Operator

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van machines. Je zorgt ervoor dat machines goed afgesteld zijn en blijven en  repareert kleine. Gaat alles nog goed en volgens de richtlijnen? En kan er nog gegarandeerd worden dat de producten van de gewenste kwaliteit zijn? Dat controleer je regelmatig! Kortom: een operator zorgt ervoor dat productieproces soepel verloopt!

Service monteur

Een service monteur stapt elke dag in zijn werkbus en rijdt van deur tot deur om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of de oorzaak van storingen te achterhalen en te verhelpen. Je sleutelt zelfstandig aan machines, installaties en constructies zodat deze goed (blijven) werken. Geen reparatie meer mogelijk? Dan zorg jij voor een vervangend apparaat. Op verschillende locaties werk je aan uiteenlopende klussen afhankelijk van je expertise of branche. Dat maakt deze baan lekker afwisselend!

Medewerker technische dienst

Als medewerker technische dienst ben jij werkzaam bij één bedrijf. Hier controleer jij technische onderdelen, machines, apparaten en installaties. Kom je een probleem tegen dan fix je het direct. Je denkt ook mee over verbeteringen voor de technische staat van het bedrijf. Je bent een nauwkeurige aanpakker die problemen en storingen zelfstandig kan oplossen. Medewerkers technische dienst vind je op veel verschillende locaties zoals hotels, kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke banen in de techniek wij bij Versado te bieden hebben? Klik op de knop voor onze technische vacatures.

Technische vacatures

 

Versado

Lees meer